Storbyrenhold ble etablert i 1989, og derfor lang erfaring som profesjonell leverandør av daglig renhold.

Fokus:

Våre renholdsmetoder tilpasses kundens materialvalg, slik at overflatenes levetid blir så lang som mulig, og de totale vedlikeholdskostnadene blir redusert.

Oppfølging:

«Vi følger opp våre renholdere på en positiv måte; Ros bygger opp!»

Flere av våre kunder har spesialgulv hvor vi har innhentet fra leverandøren de midlene de anbefaler oss å bruke på denne kunden sitt gulv.

Renholdsplaner:

Vi utarbeider renholdsplaner i samarbeid med kunde, slik at kundens kvalitetskrav blir tatt hensyn til.

De utarbeidede planene er tilgjengelige både for kunder, renholder og bedrift. Dermed oppstår ingen tvil om hva som skal gjøres når.

Oppfordring:

Vi ønsker ikke å fremstille oss som ”verdensmestere”. Vi rekrutterer arbeidskraft fra det samme arbeidsmarked som alle andre.

Men vi tror at fordi vi kan gi våre renholdere og våre kunder god oppfølging, så kan vi skille oss ut i positiv forstand i forhold til våre konkurrenter.

Vi håper derfor De vil overveie en prøveavtale med oss, slik at vi kan få anledning til å overbevise Dem om at Storbyrenhold kan tilfredsstille Deres behov for et kvalitetsmessig godt renhold, som tilfred stiller de krav til helse og miljø som bør stilles til et godt arbeidsmiljø i Oslo sentrum.

facebook

Ønsker du å vite mer om våre tjenester?
Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

90 19 84 10
 eli@storbyrenhold.no

Medlem av:

Vi er medlem