Vi hjelper dere med daglig renhold på kontoret!

Vi hjelper dere med daglig renhold på kontoret!

Vi bruker mange timer i løpet av en dag på å være på kontoret, på jobb. Vi arbeider, har møter, og tar kanskje også en liten kaffepause i løpet av dagen? Det er derfor like viktig at kontoret er rent, som at hjemmet er rent. Men, det vil ta lang tid å få det så rent som det burde være, og det er tid man gjerne skulle brukt på andre arbeidsoppgaver. Derfor vil vi veldig gjerne hjelpe!

Vi hjelper dere med daglig renhold

Storbyrenhold AS er basert i Oslo og tar oss gjerne av renholdet på deres kontor i Oslo sentrum. Våre renholdsmetoder tilpasses kundens materialvalg og behov, slik at overflatene får lengst mulig levetid. Vi henter inn de anbefalte midlene til spesialgulv hos leverandøren, for å oppnå et skinnende rent gulv som har lang holdbarhet.

Vi vil sammen med dere utarbeide en renholdsplan, slik at kvalitetskravene deres blir oppfylt og tatt hensyn til. Disse renholdsplanene er tilgjengelig for både kunder, bedrift og renholder, slik at det ikke oppstår tvil om hva som gjøres når.

Vi fremstiller oss ikke som «verdensmestre»

Vi ønsker ikke å fremstille oss som ”verdensmestere”. Vi rekrutterer arbeidskraft fra det samme arbeidsmarkedet som alle andre.

Men vi tror at fordi vi kan gi våre renholdere og våre kunder god oppfølging, så kan vi skille oss ut i positiv forstand i forhold til våre konkurrenter.

Ønsker dere en prøveavtale hos oss?

Vi håper at dere vil overveie en prøveavtale med oss, slik at vi kan få anledning til å overbevise dere om at Storbyrenhold kan tilfredsstille deres behov for et kvalitetsmessig godt renhold, som tilfredsstiller de krav til helse og miljø som bør stilles til et godt arbeidsmiljø i Oslo sentrum.

Om dere ønsker å høre mer om en eventuell avtale, ta kontakt med oss i dag. Vi kan sammen bli enige om hva som er best for deres bedrift.