Rengjøring av metall kledning

Enkel rengjøring av metall kledning

I Oslo by kan man se mange bygninger med ulik kledning. De aller fleste har kledninger av metall. Men, hvorfor bruker man kledning på bygninger? Kledning på bygninger gir et stilfullt utseende, og gir kunder som besøker bygningen et godt uttrykk, så lenge den er ren. Den beskytter byggmateriale som for eksempel mur, som ligger bak kledningen.

Så, hvordan renser man kledning som er laget av metall?

1. Start med en tørr, myk børste på kledningen

Tørk over kledningen med en helt tørr, myk børste. Dette vil fjerne skitt på overflaten som spindelvev, regndråper eller annet støv. Uansett hva slags støvpartikler det er på overflaten, er dette et godt første steg.

2. Tilsett litt rent vann

Vann gjør susen! I stedet for å satse på andre rengjøringsmidler og risikere skade på kledningen grunnet kjemikalier som krasjer, tilsett litt vann. Vannet skal være helt rent. Vann er et mye sikrere alternativ enn rengjøringsmidler som inneholder kjemikalier som gjør mer vondt enn godt for selve metallet, men som også kan ødelegge annet belegg som er satt over selve metallet.

For opptatt til å kunne rense kledningen selv?

Er du for opptatt til å kunne rense kledningen eller andre deler av bygningen selv? Kanskje du skal vurdere å ansette noen til å gjøre jobben for deg?

Vi stiller gjerne opp! Storbyrenhold AS tilbyr fasaderenhold i Oslo og disponerer en lift som går opp til 44 meter. Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hva vi kan hjelpe deg med.